VLOEREN EN WANDTEGELS

Met onze jaarlange ervaring kunt u steeds op ons rekenen en heeft u een betrouwbare en professionele partner tot uw dienst.

NEEM EEN KIJKJE

INTERESSE IN EEN NIEUWE VLOER?

Kom een kijkje nemen in onze toonzaal en wij helpen u met de vloer van uw dromen.

UW VLOER EN WANDTEGELS VIND JE BIJ BOUW BENTEIN

Een klassiek of ultra-modern interieur? Bouwonderneming Bentein volgt voor u de nieuwe trends in vloertegels en wandtegels om u professioneel te kunnen begeleiden en u een volledig assortiment te kunnen aanbieden. Wij beschikken over een professionele vloerder die zorgt voor het plaatsen van uw vloertegels of wandtegels. Bezoek onze toonzaal en laat u verleiden door de mooiste vloer- en wandtegels aan uitstekende voorwaarden.

  • Ruim aanbod

   Ruim aanbod

   We beschikken over een ruim aanbod aan tegels voor zowel binnen en buiten en dit van kwaliteitsvolle merken. Strak en modern of meer klassiek, wij hebben het in huis.

  • Toonzaal

   Toonzaal

   In onze toonzaal beschikken we over een ruime keuze aan vloer en wandtegels. Wij geven u gericht advies om aan uw wensen te voldoen. Kom gerust een kijkje nemen.

  • Professionele plaatsing

   Professionele plaatsing

   Na de keuze van uw tegels plaatsen we deze natuurlijk voor u op een professionele manier. Onze vakkundige vloerder plaatst uw vloer of tegels steeds met plezier.

AANLEGGEN VAN OPRITTEN, PARKINGS EN TERRASSEN

Een verzorgde oprit, een mooi terras: Bouwbedrijf Bentein uit Langemark is sterk in de aanleg van opritten. Nadat we de grondwerken hebben uitgevoerd, leggen we een kwalitatieve fundering aan. Daarop komt de verharde oppervlakte, helemaal volgens uw voorkeur: blauwe hardsteen, betonklinkers, kleiklinkers, kasseien, platines (kandla grey) of natuursteen.
Ook voor de aanleg van uw terras kunt u bij ons terecht. Opnieuw zijn grondwerken en funderingswerken de eerste stappen. De afwerking van de oppervlakte gebeurt weer helemaal volgens uw keuze: keramiektegels, arduintegels, betontegels, betonklinkers, kleiklinkers, kasseien, platines, …
Ruime keuze aan buitentegels zoals blauwe hardsteen, klinkers, kasseien in onze toonzaal.

RECENTE PROJECTEN

Hierbij een overzicht van onze recente projecten in het plaatsen van vloer en wandtegels. Oordeel zelf over de kwaliteit van ons werk.

BEKIJK AL ONZE PROJECTENVERKEN ONZE PROJECTEN

VLOER EN WANDTEGELS BIJ BOUW BENTEIN

Bouw Bentein bied al jaren lang een professionele service in vloer en wandtegels en we beschikken over een uitstekende kennis in alle materialen en toepassingsmogelijkheden.

JARENLANGE ERVARING IN ADVIES EN PLAATSING

Onze vloeren zijn van topkwaliteit en onze plaatsting is steeds correct en nauwkeurig te noemen. Dit door onze jarenlange ervaring.

DE BESTE MATERIALEN VAN DE BESTE MERKEN

Wij werken enkel met de beste materialen om zo steeds een prachtig eindresultaat te bekomen. Kom gerust een kijkje nemen in onze toonzaal en wij adviseren u in uw keuze vloer.

UITSTEKENDE VOORWAARDEN

Wij bieden onze klanten scherpe prijzen aan in ons volledig productgamma. Ook onze plaatsing is steeds aan uitstekende voorwaarden.

Ons aanbod

Wij bieden onze klanten een ruim aanbod van de beste materialen aan een marktconforme prijs met het nodige advies en bereiden uw project in de puntje voor.
Ons aanbod aan tegels kunt u raadplegen in onze catalogussen of u kunt vrijblijvend een bezoek brengen aan onze toonzaal.

Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze diensten en producten.
Bij Bouw Bentein kiezen we voor de beste leveranciers aan de beste voorwaarden.
We leveren steeds correct en staan u steeds op een professionele manier bij.

Correcte Aflevering

Wij zorgen steeds voor een correcte aflevering binnen de door de klant bepaalde aflevertermijn.
We volgen de levertermijnen van onze leveranciers nauwkeurig op. Onze vakkundige en nauwkeurige vloerders leveren steeds een uitstekend resultaat.
Zo is uw droomproject op tijd klaar én met een prachtig resultaat.

WIJ WERKEN MET

© Copyright 2020 Bentein Beton Bouw bvba by Strong-IT

Geniet van onze promo's